Luxaflex® Facette® är gardinen för dig som vill kunna reglera insyn och ljusinsläpp samtidigt som du vill ge rummet elegans och personlig stil. Smakfulla Luxaflex Facette balanserar nämligen avskildhet och ljus, närsomhelst på dygnet. Med en ändlös kedja för du två skiktade, transparenta eller ogenomsiktliga, vävar förbi varandra för att delvis öppna upp eller stänga för totalt.

Sofistikerad ljusreglering med Facette®

Ränderna i den skiktade väven finns i tre bredder; ju bredare ränder desto bättre ljusinfall när väven är öppen. När ränderna förs från varandra får du en utmärkt avskärmning. Vill du höja upp hela gardinen för att släppa in fullt dagsljus så gör du det, likt en rullgardin.

Facette® står för stilren elegans

Luxaflex Facette höga kvalité och den lätta Trevira CS väven har en unik och patenterad design. Kollektionen finns i en exklusiv färgskala, i flera ljusa och mörka nyanser, och många spännande trendfärger.

En måttbeställd Facette® gardin

Hitta Luxaflex Facette hos din närmaste Luxaflex återförsäljare. Vi har återförsäljare över hela landet, med stor facklig kompetens som står för råd och vägledning, i butik eller i ditt hem. Samtidigt får du möjlighet att utforska våra olika måttbeställda kollektioner, som rymmer gardiner i all världens färger, mönster och strukturer. Det är också där du gör din beställning.

Unika egenskaper

  • elegans med funktionalitet
  • flexibel ljusstyrning
  • två justerbara vävlager
keyboard_arrow_up