Skräddarsydda solskydd

Värnamo Persiennfabrik erbjuder skräddarsydda solskydd, allt för att göra livet lite enklare. Sätt prägel på din inredning med hjälp av någon av Luxaflex fantastiska produkter. Vill du skapa en vacker inramning runt dina fönster samtidigt som du får en behaglig atmosfär. Hos Värnamo Persiennfabrik har du möjlighet att kontrollera ljuset med en klassisk och tidlös design. Skapa ett unikt uttryck och en personlig stil med produkter från Luxaflex.

Design med fokus på miljön

Vi väljer våra produktleverantörer med omsorg. Precis som vi, anser Luxaflex att miljön är vårt gemensamma ansvar. Vi är därför stolta över att kunna säga att miljön är ett centralt fokusområde i såväl material, produktionsmetoder och underleverantörer hos Luxaflex .

Luxaflex Rullgardin Deploeg

Värnamo Persiennfabrik erbjuder kompletta textilridåer eller så kallad deploeg för såväl kontor som hemmamiljö. Vill du skapa en modern och funktionell plats rekommenderar vi att du använder en deploeg. Oavsett om du söker lätta och skira gardiner som ser till att solljuset silar in eller tyngre och tätare tyger som skapar mer privata utrymmen så hittar du det hos oss.

Oändliga möjligheter

 Hos oss i Värnamo Persiennfabrik finner du skräddarsydda och måttbeställda solskydd från Luxaflex. Perfekt, när du vill kunna påverka exakt hur mycket dagsljus du vill släppa in. Luxaflex är leverantören som erbjuder design, moderna lösningar och högkvalitativa material. Det optimala alternativet för dig och ditt hem helt enkelt.

keyboard_arrow_up