Hestra Family

Hestra Family är en modern och extra kraftig terrassmarkis för villaterrasser och balkonger. ​​​​​​Den är möjlig att bygga med 4 meters utfall och 6,5 meters bredd (alternativt 3,5 x 7 meter), vilket gör den optimal för den riktigt stora villaterrassen.
En modern och innovativ terrassmarkis. Hestra Family lämpar sig också mycket väl för kiosker, butiker, restauranger med mera.

Dimensioner
Armutfall: 150-400 cm
Max bredd: 7,0 m (6,5 m med 4,0 m utfall)

Manövrering

Utvändig manövrering med vev eller motor. Motorn kan kompletteras med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Vikarmar

Extra kraftiga vikarmar med dubbla wirar för överlägsen styrka och hållbarhet. Kraftiga armprofiler ger en elegant design. Extra kraftiga fjädrar ger en utmärkt dukspänning.
​​​​​​​
Markisduk

Välj från breda kollektioner (Dickson och Sandatex) med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan kan fås i olika utföranden (rak eller vågig) och med valfritt kantband. Fråga din lokala återförsäljare.

Komponenter

Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjligheten att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.
​​​​​​​
Profiler

Profilerna i aluminium är lackerade för att stå emot väder, vind och korrosion. De finns både som vit-, grå- och svartlackerade i standardutförande. Med lite längre leveranstid kan man få stativet i vilken RAL-färg man vill. Detta för att matcha ihop markisen
med husets färg.
​​​​​​​
Montering

Markisen monteras enkelt direkt på väggen eller under takfoten. Flexibla monteringskonsoler finns för snedtak.

keyboard_arrow_up