Hestra Medina

Hestra Medina är en stabil markis som lämpar sig för byggnader med höga fönster, allt ifrån butiker, kontor, sjukhus och skolor till moderna villor. Duken löper vertikalt längs den övre delen av fönstret för att i ett visst läge fälla ut sig som en vanlig markis.
Den ger ett mycket bra skydd mot solen, samtidigt som man får fri sikt genom fönstret. Dukarna är ljus- och väderbeständiga och finns i ett flertal varianter, bland annat genomsiktliga.

Dimensioner
Max höjd: 3,0 m
​​​​​​​Max bredd: 3,0 m

Manövrering

Markisen manövreras med utvändig motor som standard. Som tillval finns möjlighet att manövrera markisen med invändig eller utvändig vev. Det går också att komplettera motorn med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Markisduk

Välj från breda kollektioner (Dickson och Sandatex) med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Du kan även välja en screenduk (genomsiktlig PVC-belagd glasfiber som filtrerar solljuset). Fråga din lokala återförsäljare.

​​​​​​​Komponenter

Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande garanti.Inget underhåll krävs.

Profiler

Profilerna i aluminium är lackerade för att stå emot väder, vind och korrosion. Med lite längre leveranstid kan man få stativet i vilken RAL-färg man vill. Detta för att matcha ihop markisen
med husets färg.

Montering

Markisen monteras enkelt direkt på vägg, fönsterkarm eller i nisch.

keyboard_arrow_up