Luxaflex Plisségardiner Duette

En helt ny kollektion, faktiskt Europas största, ser dagens ljus, fylld av många nya spännande vävar och modeller.

Luxaflex® Duette® finns i hundratals olika vävar som gör det möjligt att kombinera strukturer, färger och plissébredder så att du får precis den gardin som gör ditt hem till något speciellt. Luxaflex Duette har i sin konstruktion dolda snören, placerat mellan de två vävlagren, som ger gardinen ett stilrent uttryck i fönstret. Den finns i tre olika plissébredder: 25, 32 och 64 mm och du har möjlighet att välja mellan transparenta, halvtransparenta och mörkläggande vävar – vilket gör att en Duette har riktigt bra möjligheter att täcka ditt exakta behov när det till exempel gäller insyn och utsikt i vardagsrummet och mörkläggning i sovrummet.

Duette® skapar ett behagligt inomhusklimat

Luxaflex Duette är möjligheternas gardin som med sin unika konstruktion, likt mönstret på en honungskaka, ger dig en flexibel, vackert hållbar och samtidigt energieffektiv avskärmning. Faktiskt en av marknadens mest energieffektiva gardiner. Den inbyggda isoleringseffekten i Luxaflex Duette hjälper till att hålla värmen ute om sommaren och inomhus på vintern. Gardinens effektivitet betyder inte på något sätt att du måste kompromissa med utseendet. Tvärtom.

Hållbar plisséring med Duette®

Alla vävar i Luxaflex Duette är av Fixé-kvalité; en speciell konstruktion som förhindrar väven från att sträcka ut sig, vilket ger en hållbar plisséring. Nästan alla vävar har också en vit baksida som gör att solljuset reflekteras innan det når rummet och på så sätt ger ett behagligare ljus. Dessutom ger det ett enhetligt utseende från utsidan, oavsett vilken färg du har i rummet.

Duette i alla fönster

Luxaflex Duette är en perfekt lösning för så gott som alla storlekar och former av fönster. Takfönster och trekantsfönster är med andra ord inga problem.

En måttbeställd Duette® gardin

Hitta Luxaflex Duette hos din närmaste Luxaflex återförsäljare. Vi har återförsäljare över hela landet, med stor facklig kompetens som står för råd och vägledning, i butik eller i ditt hem. Samtidigt får du möjlighet att utforska våra olika måttbeställda kollektioner, som rymmer gardiner i all världens färger, mönster och strukturer. Det är också där du gör din beställning.

Unika egenskaper
  • energieffektiv gardin
  • perfekt till stora fönster
  • passar alla fönsterformer
keyboard_arrow_up