Hestra Robusta

Hestra Robusta är en extra kraftig fönstermarkis avsedd för bl a vindutsatta lägen. Fallarmarna är extra kraftiga och har justerbar fjäderspänning för optimal dukspänning.
Frontprofil och valsrör är också förstärkta. Aluminiumtak och gavlar (finns som tillval) skyddar markisduken mot väder och vind.
Lämpar sig på de flesta byggnader såsom villor, kontor, butiker, skolor och sjukhus. Kan även takmonteras.

Dimensioner
Armutfall: 60-120 cm
Max bredd: 7,0 m

Manövrering

Utvändig eller invändig manövrering med vev eller motor. Motorn kan kompletteras med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Markisduk

Välj från breda kollektioner (Dickson och Sandatex) med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan kan fås i olika utföranden (rak eller vågig) och med valfritt kantband. Fråga din lokala återförsäljare.

Komponenter

Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Profiler

Profilerna i aluminium är lackerade för att stå emot väder, vind och korrosion. De finns både som vit och grålackerade i standardutförande. Med lite längre leveranstid kan man få stativet i vilken RAL-färg man vill. Detta för att matcha ihop markisen
med husets färg.

Montering

Markisen monteras enkelt direkt på fönsterfodret, väggen eller under tak.

keyboard_arrow_up