Hestra Bali

Hestra Bali är en kraftig och flexibel serie av fönstermarkiser som lämpar sig för de flesta byggnader, till exempel villor, radhus, kontor, butiker, skolor och sjukhus. Utvändig eller invändig manövrering med teryleneband. Dess kraftiga konstruktion gör även Hestra Bali lämplig att motorisera. Den har fallarmar med justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning. Eleganta aluminiumkassetter skyddar fönstermarkiserna mot väder och vind.

Dimensioner
Armutfall: 60-100 cm
Max bredd: 4,6 m

Manövrering

Utvändig eller invändig manövrering med teryleneband på våra fönstermarkiser är standard. Som tillval finns utvändig eller invändig manövrering med antingen vev eller motor. Det går också att komplettera motorn med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.​​​​​​​

Fallarmar

Markisen har fallarmar med justerbar fjäderspänning
för att få rätt dukspänning.

Markisduk

Välj från breda kollektioner (Dickson och Sandatex) med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan kan fås i olika utföranden (rak eller vågig) och med valfritt kantband. Fråga din lokala återförsäljare.

Komponenter

Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande garanti.
Inget underhåll krävs.

​​​​​​​Profiler

Profilerna i aluminium är lackerade för att stå emot väder, vind och korrosion. De finns både som vit-, grå- och svartlackerade i standardutförande. Med lite längre leveranstid kan man få stativet i vilken RAL-färg man vill. Detta för att matcha ihop markisen
med husets färg.
​​​​​​​
Montering

Markisen monteras enkelt direkt på fönsterfoder, vägg eller i nisch. Nischkonsoler som tillval tillåter 45–185 mm justering i djupled.

keyboard_arrow_up