Måttbeställda persienner

Våra måttbeställda persienner är inte bara ett stilrent val för fönsterdekoration; de erbjuder också enastående funktionalitet. Vare sig de är i trä, aluminium eller tyg, ger persienner ett tidlöst utseende som passar alla inredningsstilar. Dessutom är de lätta att underhålla och håller i många år. Ett smart och snyggt val för varje hem!

Välkommen till Värnamo Persiennfabrik
verified

Världsledande leverantörer

Vi samarbetar endast med världsledande leverantörer, vilket garanterar persienner av högsta kvalitet och innovativ design.

rebase_edit

Måttanpassat för dig

Att varje hem är unikt driver oss till att erbjuda persienner som är skräddarsydda efter dina exakta mått och specifikationer.

category

Välsorterat sortiment

Oavsett om du letar efter modern minimalism eller klassisk elegans, hittar du det du behöver i vårt rika utbud.

Måttanpassade träpersienner

Måttbeställ träpersienner

Upplev den tidlösa skönheten och högkvalitativa designen av våra träpersienner. Genom att kombinera naturens varma känsla med funktionell design är våra träpersienner det perfekta valet för dig som söker en elegant och hållbar lösning för dina fönster.

Utforska vårt unika sortiment och ge ditt hem en naturlig touch med kvaliteten som Värnamo Persiennfabrik erbjuder.

Måttbeställ aluminiumpersienner

Upptäck den slående kombinationen av elegans och funktionalitet med våra aluminiumpersienner. Deras strömlinjeformade design och robusta konstruktion gör dem till en modern och hållbar lösning för dina fönster. Tack vare materialets egenskaper är de lätta att underhålla och resistenta mot fukt, vilket gör dem till ett utmärkt val för varje rum.

Utforska vårt utbud av aluminiumpersienner, och ge ditt hem en modern prägel med kvalitet som endast Värnamo Persiennfabrik kan erbjuda.

Persienner i aluminium

Måttbeställda persienner för alla inredningsstilar

Persienner har länge varit ett populärt val för fönsterdekorationer i svenska hem. Inte bara för deras estetiska skönhet utan också för deras funktionella fördelar. De adderar inte enbart klass och stil till rummet, utan förvandlar även dess atmosfär och känsla.

Ljuskontroll på dina villkor

Måttanpassade persienner

Med persienner får du en oöverträffad förmåga att kontrollera ljusinsläppet. De justerbara lamellerna ger dig möjligheten att välja exakt hur mycket ljus du vill släppa in, vilket ger flexibilitet att skapa den perfekta atmosfären för varje tillfälle, vare sig det är en solig eftermiddag eller en dimmig morgon.

Minska dina kostnader med måttbeställda persienner

Förutom deras estetiska fördelar, fungerar persienner som en extra isoleringsmekanism för ditt hem. På sommaren reflekterar de starkt solljus, vilket minskar behovet av luftkonditionering, och under de kalla vintermånaderna fungerar de som en barriär som hjälper till att behålla värmen, vilket minskar uppvärmningskostnaderna.

Skräddarsydda persienner

Varför välja Värnamo Persiennfabrik?

Inget hem är likt det andra. Därför erbjuder vi inte bara standardlösningar. Vi förstår vikten av att erbjuda persienner som matchar varje individs unika stil och behov. Oavsett om du bor i en traditionell villa eller en modern lägenhet, har vi lösningar som förhöjer ditt hems karaktär. Vi kombinerar expertis med högkvalitativa material och skräddarsydda lösningar.

Upptäck skillnaden genom att besöka oss idag och ge ditt hem den uppmärksamhet det förtjänar. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för ditt hem.

Vanliga frågor om måttbeställda persienner

Med måttbeställda persienner får du en perfekt passform för ditt fönster, vilket inte bara ser estetiskt tilltalande ut, utan också ger optimal ljus- och integritetskontroll.

Med måttbeställda persienner får du en perfekt passform för ditt fönster, vilket inte bara ser estetiskt tilltalande ut, utan också ger optimal ljus- och integritetskontroll.

Eftersom måttbeställda persienner skräddarsys för dina exakta mått kan de vara något dyrare än standardpersienner. Dock är den anpassade passformen och den förbättrade funktionaliteten ofta värd den extra investeringen.

Leveranstiden kan variera beroende på produktens komplexitet och vårt nuvarande arbetsflöde. När du lägger din beställning kommer vi att ge dig en uppskattad leveranstid.

Om du har följt våra mätinstruktioner noggrant men ändå stöter på problem med passformen, vänligen kontakta oss omedelbart. Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet.

Ja, många av våra kunder väljer att installera sina persienner själva. Varje beställning kommer med detaljerade installationsinstruktioner. Om du dock känner dig osäker rekommenderar vi att du anlitar en professionell installatör.

Måttbeställda persienner kan enkelt rengöras med en fuktig trasa eller med speciella verktyg för persiennrengöring. Det är viktigt att regelbundet damma dem för att förhindra att smuts byggs upp.

Ja, förutom måttbeställda persienner erbjuder vi även en rad andra skräddarsydda solskyddsprodukter som markiser, rullgardiner och mer. Vänligen kontakta oss för mer information.

Har du andra frågor?

    keyboard_arrow_up