Hestra Sombra

Hestra Sombra är en stabil och smidig screenmarkis som passar särskilt bra för mindre applikationer såsom villor och radhus. Men de används också av butiker, kontor, sjukhus, skolor med mera.
​​​​​​​Markisen löper längs utsidan av fönstret på kraftiga styrskenor i aluminium. Dukarna är ljus- och väderbeständiga och finns i ett flertal varianter, bland annat genomsiktliga.

Dimensioner
Max höjd: 2,8 m
Max bredd: 2,5 m

Manövrering

Markisen manövreras med banduppdrag som standard. Som tillval finns både utvändig vev eller motor. Det går också att komplettera motorn med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Markisduk

Vi har en bred kollektion med högkvalitativa screenvävar.
Valet av materialets färg, vävteknik och öppenhetsfaktor avgör dukens förmåga att filtrera solljuset. Screenkollektionen innehåller vävar med flamskyddande egenskaper och Öko-texklassificerade
vävar.

Komponenter

Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Profiler

Profilerna i aluminium är lackerade för att stå emot väder, vind och korrosion. De finns både som vit-, grå- och svartlackerade i standardutförande. Mot pristilläg och lite längre leveranstid kan man få stativet i vilken RAL-färg man vill. Detta för att matcha ihop markisen
med husets färg.

Montering

Sombra monteras enkelt direkt på vägg, fönsterfoder eller i nisch.

keyboard_arrow_up