Måttbeställda Rullgardiner

Måttbeställda rullgardiner som kombinerar finess och funktion med vackra vävar och prisbelönt betjäning.

Prisbelönta rullgardiner, perfekt till stora fönster
Rullgardiner XL är utmärkt till stora panoramafönster, enkel manuell betjäning eller elektrisk rullgardin, kombinerat med vackra mönster och färger.

Utsikt och bättre inomhusklimat
Vissa fönster och väderstreck är extra utsatta för värme stora delar av dagen. Ett tips är att titta närmare på kollektionens tekniska screenvävar, som du hittar hos din återförsäljare.

Exklusiva mönster och färger
Njut av enkelheten i rullgardiner och den stora valfriheten vad gäller vävar – allt från transparent till mörkläggningsrullgardiner, från blommönstrat till färgsprakande nyanser. Låt fantasin flöda!

Mörkläggande rullgardin – sov mörkt och svalt
Med mörkläggande rullgardiner skapar du bra förutsättningar för en god natts sömn. Välj till kassettrullgardin och sidokanaler för allra bästa effekt. Vävarna finns i många olika färger, enfärgat eller mönstrat.

Rullgardin takfönster
Takfönster är ett effektivt sätt att ge ljus i ett annars mörkt rum, men det gör också att rummet snabbt blir varmt. En rullgardin i takfönster hjälper till att både reglera ljus och värme.

Även detaljerna spelar roll
Det annars vita traditionella designbeslaget finns i åtta olika färger och det samma gäller underlisten. Du kan nu enkelt kombinera rullgardiner med hemmets övriga detaljfärger.

keyboard_arrow_up