Hestra Tarragona

Hestra Tarragona är en kraftig och modernt designad terrassmarkis för villaterrasser och balkonger, som har sluten knäled för extra styrka och tålighet. ​​​​​För maximal skugga när solen står som lägst finns också en frontrullgardin som tillval. Du kan även välja till aluminiumtak och gavlar när du köper en terrassmarkis som skyddar markisduken mot väder och vind.

Dimensioner
Armutfall: 150-400 cm
Max bredd: 7,0 m

Manövrering

Utvändig manövrering med vev eller motor. Motorn kan kompletteras med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Vikarmar

Kraftiga vikarmar med stålarmerat band över knäleder för överlägsen styrka, flexibilitet, hållbarhet och stabilitet. Hestra Tarragona kan också fås med sluten knäled för extra styrka och modernare design, en funktion du inte hittar på några andra markiser. Den har också kraftiga fjädrar som ger en mycket bra
dukspänning. Lutningsvinkeln justeras steglöst från 0° till 90° vid installationen.

Saxade armar

Som tillval kan Hestra Tarragona fås med saxade armar, vilket innebär att man kan göra smala markiser med stora utfall, vilket lämpar sig mycket bra för exempelvis radhuslängor.

Markisduk

Välj från breda kollektioner med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan kan fås i olika utföranden (rak eller vågig) och med valfritt kantband. Fråga din lokala återförsäljare.

Komponenter

Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjligheten att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Profiler

Profilerna i aluminium är lackerade för att stå emot väder, vind och korrosion. De finns både som vit-, grå- och svartlackerade i standardutförande. Mot pristillägg och lite längre leveranstid kan man få stativet i vilken RAL-färg man vill. Detta för att matcha ihop markisen
med husets färg.

Montering

Markisen monteras enkelt direkt på väggen eller under takfoten.

keyboard_arrow_up