Hestra Sienna

Hestra Sienna är en kraftig och flexibel korgmarkis för exempelvis restauranger, butiker, hotell och kontor. Det går att trycka text eller logotyp på markisen och på så vis förvandla den till en lämplig reklamplats. ​​​​​​Ett tips är att belysa markisen underifrån så att budskapet framträder även efter mörkrets inbrott. Hestra Sienna lämpar sig också mycket väl för bostadshus. Som komplement till fönster- och balkongmarkiser bidrar den till att skapa en mycket tilltalande helhet.

Dimensioner
Armutfall: 70-200 cm
​​​​​​​Max bredd: 6,0 m

Manövrering

Hestra Sienna går att få som uppdragbar eller fast markis. Väljer du den som uppdragbar ingår manövrering med utvändig eller invändig lina. Som tillval finns utvändig eller invändig manövrering med motor. Markis med motor går att komplettera med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Markisduk

Välj från breda kollektioner (Dickson och Sandatex) med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan kan fås i olika utföranden (rak eller vågig) och med valfritt kantband. Fråga din lokala återförsäljare.

Komponenter

Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande garanti. ​​​Inget underhåll krävs.

Profiler

Profilerna är i naturanodiserat aluminium för att stå emot väder, vind och korrosion.

Montering

Markisen monteras direkt på vägg eller fönsterfoder.

Hörn och bågar

Utmärkande för markisens design är de kraftiga hörnen och bågarna. Välj antingen hörnet med radie 75 mm eller 170 mm, det ställbara hörnet 90–180° eller en kombination av hörn.
Antalet bågar baseras vanligtvis på korgens utfall.
Hestra Sienna kan fås som klassisk, trappad, böjd och cylindrisk korgmarkis.

keyboard_arrow_up